Göteborg bäst på konferens

Staden är känd för sitt kök, sina ”one liners” och sina spårvagnar. Vi pratar givetvis om inget annat ställe än go’a Göteborg! Här finns mycket att göra, barrundor att ta – och hotell att sova över på. Att konferera i Göteborg börjar bli allt trendigare, speciellt om kontoret annars ligger i Stockholm. 

På https://konferenspoolen.se/sv/anlaggningar/konferens-goteborg kan du se vad du och företaget har för alternativ när ni vill konferera och lutar åt att göra det i Göteborg. Det bästa är förstås att köra en övernattning på plats och kanske köra fri lek sista sista timmarna. Övernatta och ta sedan tåget tillbaka till var ni än befann er innan. Göteborg är en tillväxtstad och har visat tecken på att stå emot den annars konjunkturinbromsningen som resten av Sverige drabbats av.

Konferens i Göteborg lite av en dröm

Vad kan man då göra för drömmiga saker i Göteborg när konfererandet är slut och det är dags att göra stan? Passa på att spana in den legendariska, hemliga konstnären Banksys utställning som går att skåda i Göteborg.

Varför inte prova någon av Göteborgs alla fisk- och skaldjursrestauranger som en del av konferensens upplägg?

”I en tid av snabba trender i krogvärlden har Fiskekrogen sin styrka i det klassiska och bjuder på utsökta råvaror från havet.” läs hela recensionen i GP.

Så passa på att njuta av Sveriges näst största stad och upptäck alla sevärdheter och spännande konferenslokaler som staden faktiskt har att erbjuda. Vi kan nästan garantera att det inte blir en besvikelse, eftersom staden är en mycket van värd till just konferenser, hotellbesökare och liknande.