Förlägg teambuildingresan till Lund

Är det dags att förstärka sammanhållningen på företaget samtidigt som ni gör något kul och utvecklande tillsammans? Då är en teambuildingresa den perfekta lösningen. Här berättar vi om varför ni ska förlägga resan till Lund.

Bra boende i Lund

Letar ni efter ett boende i Lund där alla medarbetare får plats och där det finns lokaler tillgängliga för föreläsningar och teambuilding? Då ska ni absolut boka rum på Elite Hotell Ideon i Lund. Här finns inte mindre än 178 rum och dessutom hela 9 lokaler med modern teknik som passar för föreläsningar och work shops. Glöm inte heller att Lund är mycket vackert och har en mängd trevliga sevärdheter som ni kan besöka tillsammans. Att ha teambuilding är trots allt att mötas och utvecklas, därför är det extra kul att göra aktiviteter utanför det ordinarie programmet när ni lärt känna varandra lite bättre.

Förslag på sevärdheter i Lund

A,Street,With,Old,Buildings,In,The,Downtown,Of,Lund,När ni befinner er i Lund måste ni absolut besöka Skrylle naturreservat för att njuta av den vackra naturen. Kurrar det i magen? Då rekommenderas ett besök på Dubbel Dubbel, en kinesisk restaurang med spektakulär och spännande inredning. Sydsvenskan skriver:

“När Göteborgskrogen Dubbel dubbel nyligen öppnade i Lund var det i form av ett gulligt, pastellfärgat tv-spel.”
Ett besök där kommer absolut att bli en härlig upplevelse och en konversationsstartare för alla deltagare på resan. Lunds Botaniska trädgård med sin blomsterprakt är också väl värd ett besök. Här passar det bra att varva ned i naturen efter en hel dags konfererande. Här kan du hitta ytterligare tips på trevliga aktiviteter i Lund med omnejd. Efter intensiva dagar sover ni sedan skönt i fräscha rum på Elite Hotell Ideon.