Bra present från arbetsgivaren

Som arbetsgivare finns det ibland skäl att visa personalen uppskattning för deras insatser. Det kan också vara så att personalen behöver lite uppmuntran så att de känner att de arbetar i ett team.

rosa fyrkantig presentförpackning öppenOavsett orsak till varför du vill ge hela din personal belöningar finns det smarta presenter att hitta. Både sådant som kan vara till nytta för personalen men som också bidrar till att marknadsföra företaget. Det finns ett bra urval av snygga och funktionella profilprodukter som både uppskattas som present men som också innebär att företaget syns mer.

Om företaget ska köpa en present till en medarbetare som fyller år, ska sluta eller som har varit lojal mot företaget under många år kanske profilprodukter inte är rätt present. Vid dessa tillfällen kanske det passar bättre med en klocka, ett presentkort, teaterbiljetter eller någon annan trevlig present som ger medarbetaren ett bra minne.

”Ju snyggare och mer funktionell en present är desto mer kommer personalen att använda den.”

Välja profilprodukter till personalen

Om du ska belöna hela personalen så finns en hel del spännande profilprodukter att välja mellan. Exempel på sådana produkter som både uppskattas av medarbetarna men som också används kan vara en snygg pikétröja, en jacka, en keps, powerbanks, väskor eller paraplyer. Ju snyggare och mer funktionell en present är desto mer kommer personalen att använda den. Det innebär att produkten med företagets budskap kommer att exponeras för många. På en profilprodukt kan du ha företagets logga som tryck eller affärsslogan. Det kan också vara bra att ha med adressen till hemsidan så att de som ser produkten kan ta reda på mer information om företaget på hemsidan.